Maria Brinks Wonderland Forum
 
HomeHome  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Website Bug?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Marcus

avatar

Posts : 89
Join date : 2011-09-01
Location : Canada

PostSubject: Website Bug?   Thu Mar 14, 2013 1:26 pm

Anyone else having troubles with Wonderland site? The forums are fine but the actual site is bugged something crazy for me. It plays every video's audio all at once so it's like 4 video tracks all overlapped lol.
Back to top Go down
http://www.facebook.com/marcuskilgannon
metalgod99

avatar

Posts : 413
Join date : 2011-09-06
Age : 40
Location : Brooklyn, New York

PostSubject: Re: Website Bug?   Thu Mar 14, 2013 3:19 pm

yeah that happens to me too. its like hearing 4-5 marias.. not that its a bad thing Razz
Back to top Go down
Marcus

avatar

Posts : 89
Join date : 2011-09-01
Location : Canada

PostSubject: Re: Website Bug?   Thu Mar 14, 2013 3:46 pm

ok at least it's not me. That's what I thought! lol
Back to top Go down
http://www.facebook.com/marcuskilgannon
The Empirical Guy

avatar

Posts : 72
Join date : 2011-09-01
Location : Australia

PostSubject: Re: Website Bug?   Sun Mar 17, 2013 8:47 am

Yes, that happens to me too. It's annoying because they all play making them all indecipherable, and often you can't stop them from playing as the pause button doesn't work... but that could just be my flash or something as I'm on an old computer. If Avisia or someone is reading this, maybe they could take a look at it... I assume there's an option in the settings to autostart playing media when a page is loaded.
Back to top Go down
Marcus

avatar

Posts : 89
Join date : 2011-09-01
Location : Canada

PostSubject: Re: Website Bug?   Sun Mar 17, 2013 5:24 pm

The Empirical Guy wrote:
Yes, that happens to me too. It's annoying because they all play making them all indecipherable, and often you can't stop them from playing as the pause button doesn't work... but that could just be my flash or something as I'm on an old computer. If Avisia or someone is reading this, maybe they could take a look at it... I assume there's an option in the settings to autostart playing media when a page is loaded.

I made a comment on the Wonderland facebook page and she said she'd look into it fixing it Smile.

My flash is the newest version, same with Catalyst etc so I don't think it's an issue on my end. Especially if it's not just me.
Back to top Go down
http://www.facebook.com/marcuskilgannon
Sponsored content




PostSubject: Re: Website Bug?   

Back to top Go down
 
Website Bug?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Online toybuying website
» Mattel's new Collector Website and online Store
» CUTEST WEBSITE EVER!
» New Website makes me sad
» FusionFall Fan Website/Forum Links

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Maria Brinks Wonderland :: Wonderland :: Random-
Jump to: